Kommunikation og PR

Julie Søgaard | Grøn journalist, kommunikatør og Moderator
Debat om grønne job hos IDA på Folkemødet 2017.

Har du et budskab inden for klima, energi, natur, friluftsliv, miljø eller naturvidenskab/teknik, som du ønsker kommunikeret til en bred eller smal målgruppe?

Vil du gerne have dit budskab ud til medierne, men du ved ikke, hvordan man griber det an?

Presse

Med en baggrund inden for journalistik kender jeg til arbejdsgangene og hvilke historier og vinkler, der typisk fanger journalister og forskellige medier.

Jeg kan hjælpe dig med at udforme og målrette dit budskab til bestemte grupper og medier, hvem du skal kontakte og hvordan.

PR- og kommunikationsstrategi

Måske er det ikke blot formidling af et budskab, du har brug for hjælp til, men en samlet PR- og kommunikationsstrategi?

Her kan jeg blandt andet trække på min erfaring som kommunikatør, hvor har jeg været med til at synliggøre og øge kendskabet til nye organisationer i medier og befolkningen.

Sociale medier

De sociale medier spiller i dag en vigtig rolle, hvis man ønsker at få sit budskab ud og kommunikere med sin målgruppe.

Både professionelt og i mit frivillige arbejde har jeg stor erfaring med at bruge sociale medier som kommunikationsredskab. Jeg har været med til at sikre et stigende engagement og antal følgere for afsendere, der som udgangspunkt har en smal målgruppe.

Jeg kan hjælpe dig med at opbygge en professionel profil på de sociale medier, der er relevante for dig og din organisation og rådgive om, hvordan du skal forme dine budskaber og kommunikere med dine følgere.

Læs mere om min baggrund

Kontakt mig